CRAC estrena nova pàgina web per Sant Jordi!

Després de mesos de treball, ens complau presentar-vos la nova web de l'associació! 

Com veureu, és una web més moderna, més dinàmica i amb un format que s'adapta a les noves tecnologies (visionat en ordinador, tablet, mòbil, etc). 

En destaquem l'apartat de Professionals que ens permet oferir les dades dels socis que ens han autoritzat, al públic general que tingui interès en trobar un conservador-restaurador. Ara es poden fer cerques per nom, especialitat o qualsevol altre terme. Si encara no hi surts, envia'ns el formulari de dades actualitzat i t'hi afegirem! (Si ja ens l’has enviat i encara no hi surts, et preguem que tinguis una mica de paciència i no pateixis que en breu hi sortiràs).

Us animem a navegar pels diferents apartats de la web (notícies, cursos, congressos, activitats CRAC, Reunió tècnica 2017, etc) així com a gaudir de les àrees privades de Documents i Ofertes de feina, només accessibles per als socis. Per accedir a aquestes parts privades heu de fer servir el vostre email de contacte. La contrasenya és la mateixa que la que fèieu servir per l'antiga web (si no la recordeu la podeu tornar a demanar a través de la mateixa web). 

CRAC us desitja una bona diada de Sant Jordi, ple de roses i llibres!